Pagina's

zaterdag 11 augustus 2012

Best things in life are free


Op regenachtige dagen kan ik me soms een beetje mistroostig voelen. Vooral nu het lijkt alsof het op 21 juni herfst is geworden in plaats van zomer.
Mijn nieuwe bikini's, sandalen, zomerjurkjes en strandlakens liggen nog onaangeraakt in de kast te wachten tot ze eindelijk de zon in mogen - als die nog komt tenminste.
Op zulke dagen denk ik dus maar aan andere dingen die me vrolijk maken en waar ik helemaal geen zon voor nodig heb.


De dagen dat álles goed lijkt te gaan. Al vanaf het moment dat je wakker wordt. Je lievelingskleren hangen schoon en opgevouwen in je kast, klaar om aangetrokken te worden. Je haar doet precies wat je wilt en ook je make-up zit perfect. Buiten zorgt de wind niet dat je op je locatie aankomt met een haarcoupé d'orage en als je in bed ligt 's avonds kun je tevreden in slaap vallen. Yay!

Dagen lang heel hard leren voor een tentamen en dan ook nog eens een super goed cijfer terug krijgen. Daar doen we het voor!


Een hele bak Ben & Jerry leeg eten tijdens een filmpje op de bank. Als we ons toch niet in een bikini hoeven te hijsen deze zomer kunnen we net zo goed genieten van een lekker ijsje!

Een middagje shoppen en met tassen vol leuke kleding thuis komen zonder je budget te hebben overschreden. Niets zo fijn als een gloednieuw shirt uit je kast halen en aantrekken.


Een hele dag op hoge hakken lopen zónder door je enkels te gaan of een verschrikkelijke kramp in je voeten voelen aan het eind van de dag.

Een hele dikke knuffel van een lieve vriendin, vriend, ouder... Van wie dan ook. Knuffelen is altijd fijn!


Uitgeslapen wakker worden en zonder tien keer op de snooze knop te drukken je bed uit kunnen springen. Vier uurtjes slaap was blijkbaar toch wel genoeg. Hello goodmorning!


En ten slotte: Na een regenachtige dag dan toch nog eens naar de weersverwachtingen kijken en zien dat er een heleboel zon aan komt. Na regen komt áltijd zonneschijn, ookal duurt het soms een paar dagen!

Geen opmerkingen: